fbpx

Dacă nu l-ați văzut încă, e cazul să vă faceți timp pentru a urmări discursul de la Convenţa de investitură democrată., susținut de Michelle Obama.

Este un discurs care a devenit deja viral în social media, de la care avem o mulțime de lucruri de învățat și care îți face pielea de gaină cu adevărat. Nu pentru e despre Hillary Clinton, ci pentru că ne face pe toți să ne dorim ca Michelle Obama să candideze la un moment dat!

  1. Le-am îndemnat pe fetele noastre să îi ignore pe cei care puneau la îndoială cetățenia sau credința tatălui lor. Am insistat că limbajul plin de ură pe care îl auzeau de la persoane publice la televizor nu reprezintă adevăratul spirit al acestei țări.
  2. La fiecare cuvânt pe care îl pronunțăm, la fiecare acțiune pe care o întreprindem, știm că suntem urmăriți de copiii noștri. Noi, ca părinți, suntem cele mai importante modele pe care le urmează în viață.
  3. Vorbele și acțiunile noastre contează, nu doar pentru fetele noastre, dar pentru copiii din această țară. Copii care spun «V-am văzut la TV», «Am scris referatul pentru școală despre voi». Copii precum micul băiat de culoare care a privit în sus la soțul meu, cu ochii mari, plini de speranță, și s-a întrebat: «Am același tip de păr ca și tine?».
  4. La aceste alegeri, și la fiecare alegere, este vorba despre cine va avea puterea să ne modleze copiii pentru următorii patru sau opt ani din viețile lor.
  5. Când mă gândesc la tipul de președinte pe care îl vreau pentru fetele mele și pentru toți copiii noștri, vreau pe cineva cu puterea dovedită de a persevera.
  6. Probleme națiunii noastre nu sunt negre și albe. Nu pot fi rezumate în 140 de caractere. Pentru că atunci când ai codurile nucleare la degetele tale și armata sub comanda ta, nu poți face decizii pripite. Nu poți avea pielea subțire sau tendința de a-ți pierde cumpătul. Trebuie să fii constant și chibzuit și bine informat.
  7. Pentru harul lui Dumnezeu, vreau un președinte care îi va învăța pe copii noștri că toată lumea în această țară contează. Când criza ne lovește, nu ne întoarcem unii împotriva altora, ne ascultăm unii pe alții. Ne bazăm unii pe alții. Întotdeauna suntem mai puternici împreună.
  8. La aceste alegeri, nu putem sta relaxați sperând că totul va fi bine, nu ne putem permite să fim obosiți sau frustrați sau cinici.

When they go low, we go high!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.