fbpx

Anul asta mi-am propus să scriu din ce în ce mai mult despre sport, antrenamente, oamenii pe care îi cunosc, campaniile care îl promovează și oamenii frumoși care excelează.

a year of running

O surpriză de început de an vine de la Mark Zuckerberg, tatăl Facebook-ului. Dacă anul trecut a pornit campania “A Year of Books”, iată că acum ne-a făcut surpriza să promoveze sportul și alergatul în cel mai natural mod cu putință.

I have a physical challenge for 2016 as well.

I’m going to run 365 miles and I’d love for as many people in this community to join me as possible.

Last year, I really enjoyed sharing A Year of Books with this community. It was fun to read along with thousands of people across the world.

We’ll call this year’s challenge A Year of Running. I’ve set up a public group where we can all discuss our running adventures and I’ll post periodically on my progress.

This is a lot of running, but it’s not a crazy amount. It’s a mile a day, and at a moderate pace it’s less than 10 minutes of running per day.

This photo is from a run I went on in Delhi with Chris Daniels and Ime Archibong from Facebook a few months ago.

Here’s to a healthy 2016!

Eu am intrat in grup și deja am aflat multe informații interesante, legate de nutriție, antrenamente și evoluția pe care o poți avea. Mă voi abține să comentez, că apoi sigur o să innebunesc cu notificările. Dar un grup de peste 44.000 de oameni care vorbesc despre alergat nu poate decât să mă bucure și să mă încurajeze să îndeplinesc și eu provocarea lui. Până la urmă îmi propusesem deja 600 de km anul acesta, deci am toate șansele să reușesc. Am și acceptat un challenge pe Nike Running, așa că pot să și contorizez ușor.

Bonus: chiar dacă mi se pare penibil să spui ca vei face anumite lucruri doar dacă îți răspunde Mark la comentariu, nu pot să nu remarc faptul că el chiar răspunde și îi provoacă astfel pe oameni să iasă din zona de confort și chiar să meargă afară și să alerge, indiferent de vreme.

mark1

mark2

Spor la alergat în 2016!

Poate vrei să citești

2 thoughts on ““A Year of Running” cu Mark Zuckerberg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.