fbpx

Avem nevoie de cea mai performantă rețea telecom

Stau în casă de pe 6 martie. 25 de zile, cu ieșiri foarte scurte la magazin (o dată pe săptămână sau mai rar). În timpul săptămânii stau la calculator pentru muncă și treburi personale cam 10 ore pe zi și apoi mă mut pe Netflix sau particip la clasele online de sport sau pur și simplu stau pe internet pe Facebook, Instagram și TikTok.

Pentru toate astea avem nevoie de net. Rapid și ieftin, preferabil. Așa cum cei dinaintea noastră nu au avut. Că sper că realizați cât de mult noroc avem că ne-a prins coronavirus fix când avem internet și televiziune și telefoane și mijloace de distracție și de muncă, în același timp, la dispoziția noastră. Bine, nu pe toți, e normal, dar pe câteva milioane de români clar. Asta se vede și în creșterea de 23% a traficului de date mobile transmise de către clienți către rețea și o creștere de 25% a traficului de voce mobile.

De aceea eu mă bucur tare că de aproximativ 2 ani sunt client Vodafone. Pentru că da, aceasta este vestea cea mare:

Rețeaua Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România, obținând cel mai mare punctaj total din țara noastră pentru calitatea și performanța serviciilor sale de date și voce mobilă, în urma testării tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent umlaut AG (fostul P3 communications), în perioada 10 februarie  ̵  2 martie 2020. Aceasta este cea de-a șasea certificare consecutivă obținută de către Vodafone România din partea umlaut AG (fostul P3 communications) în urma măsurătorilor performanței rețelei.

Când am ales Vodafone eu nu știam ce aceste certificări. Am făcut-o pentru că am primit o ofertă financiară mai bună cu mult internet și pentru că toate campaniile lor de marketing și de CSR m-au convins. Așa că vestea asta este un plus.

Să câștigi recunoașterea asta o dată e ceva. De 2 ori e bine. Dar când primești certificarea de cel mai performant de 6 ori, atunci treaba e serioasă și demonstrează că toți clienții lor au făcut alegerea corectă. Eu știu clar că am rude la țară care au Vodafone și au semnal oriunde în casă și în curte. Și asta e cel mai important, mai ales acum!

Nevoia de a asigura servicii de comunicații mobile fiabile și de înaltă calitate pentru români este acum mai importantă ca niciodată. Angajamentul nostru de a contribui la o societate digitală românească este reconfirmat acum de aceasta noua certificare Best in Test. Sunt foarte mândru de eforturile inginerilor noștri de a menține reţeaua mobilă Vodafone în poziția de lider în România intr-un moment în care a fi un partener de încredere pentru români a devenit un lucru esențial”, a declarat Cătălin Buliga, directorul de tehnologie al Vodafone România.

Noul certificat este disponibil online aici.

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Avem nevoie de cea mai performantă rețea telecom

  1. Da este perfect ce scri
    Folosesc vodafon ,de 6 luni internet doar de pe telefon
    Este tot ce am nevoie, are viteza tot timpul
    Am incercat si orange dar nu are aceasi viteza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.