fbpx

Pe 30 mai 2019 a avut loc prima ediție din România a evenimentului Fuckup Nights. De atunci au mai trecut 3 ediții, am ajuns evenimentul cu numărul cinci și eu tot alături de ei sunt, în calitate de blogger oficial.

Carierele de succes se clădesc având în minte fiecare eroare și defectele din planul profesional. Aceasta este povestea instructivă a eșecului, iar dacă și tu ai pus strâmb o cărămidă, te califici pentru evenimentul inspirațional Fuckup Nights București Vol. V, de pe 18 iunie, desfășurat online, live pe platforma ZOOM.

Orice cultură poate fi creată cu măiestrie, atunci când există o viziune. Fuckup Nights București propune adoptarea unui stil de viață profesională care presupune învățarea prin eșec. Greu de crezut, dar, uneori, cele mai dureroase eșecuri ne pot propulsa mai tare decât orice mic succes. A nu încerca este mai descurajant decât a încerca și a eșua. Dovada vie sunt cei care au înțeles că un lucru durabil presupune multe experimente, îndoieli, dezamăgiri, care, în cele din urmă, s-au transformat în amprente personale și în experiențe profesionale.

Cum au proiectat “arhitecții” invitați la această ediție sute de mii de texte care s-au concretizat în bloguri de succes, tehnologia într-o nouă companie IT sau viața de corporație în competiții de raliu sportiv, ne vor spune online, unde vor împărtăși cu toți internauții tainele acestei culturi, prea puțin explorate până acum.

Planul celei de a doua ediții digitale Fuckup Nights București, Vol. V va prinde contur prin aportul talentaților arhitecți: Judith Kis – Director HR & Logistics, Groupama Asigurari; Ioana Frîncu – expert în tehnologie, antreprenor și COO Creative Tim; Cristian China-Birta – blogger și antreprenor, fondatorul agenției digitale Kooperativa 2.0, trainer și speaker; Alex Filip – corporatist, pilot de raliuri cu 17 ani experiență și dublu campion național și Cristian Șimonca aka Blogu lu’ Otravă –  blogger entuziast în domenii precum teatru, film, sport & more. 

Cultura eșecului constructiv nu e ceva ce poți învăța peste noapte. Personal, am avut nevoie de mulți ani pentru a o asimila și apoi pune în practică. Cheia este, bineînțeles, comunicarea. Iar pentru a-i încuraja pe alții să-și atingă potențialul maxim, de multe ori, e nevoie să faci un pas în spate și să asculți și poveștile altora. Invitații acestei ediții și-au însușit eșecul pe plan profesional, ca pe câte un episod inevitabil din viețile lor și ne vor arăta live cum au trecut peste el și ce lecții au învățat din asta”, afirmă Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III

Fuckup Nights Bucharest Vol. V va avea loc virtual, pe platforma Zoom, în data de 18 iunie, începând cu ora 19:00. Înregistrarea la eveniment se face aici.

Abonează-te la newsletter-ul meu pentru a primi săptămânal resurse din social media!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.