fbpx

Am urmărit live Digital Divas 2018 toată ziua. Și partea de conferință și partea de premii. Seara am avut ocazia să văd multe prietene urcând pe scenă. Mă bucură mult acest lucru.

Însă vestea că proiectul #schimbalegea39delei a câștigat un premiu a fost cea care m-a determinat să scriu acest articol. Pentru că influența, blogging-ul, vlogging-ul etc nu sunt doar despre like-uri, despre noi, despre ego și fotografii frumoase. Iar Corina a demonstrat din plin asta. Și prin atitudinea și prin acțiunile ei.

Context?

O tânără bolnavă de scleroză multiplă, Ioana Florescu, boală incurabilă care se agravează cu timpul şi care nu-i permite pacientului să muncească, a fost umilită de statul român care a decis să nu-i mai plătească pensia de handicap de 39 de lei lunar pentru că a scris o carte de poezii de pe urma căreia a încasat 270 de lei.

Corina a reacționat instant. Pentru că era vorba de prietena ei, chiar dacă nu o cunoscuse niciodată personal ci doar era fascinată de talentul ei. Dar nu doar pentru asta. Ci pentru că e om. Și ăsta e momentul în care influența ei, de calitate, a fost folosită în cel mai frumos mod. Că tot vorbim mereu de like și share, iată că nu întotdeauna trebuie să aibă un sens negativ.

Dedicație pentru toate javrele care au supt România! #schimbăLegea39deLei

Codin Maticiuc i s-a alăturat. Ușor, ușor, pas cu pas, legea a fost schimbată. De la un status de Facebook. Pentru că uneori like-urile chiar pot ajuta și în mod real. Iar în acest caz social media s-a făcut fix cum trebuie. Dovadă schimbarea legii în timp record și cele 2 premii Avon câștigate (în 2017 și în 2018).

Dacă vreți să o sprijiniți pe Ioana

Cont RON RO60RZBR0000060018720895
Cont EURO RO49RZBR0000060018720899

Cod swift RZBRROBU

Numele titularului de cont: Florescu Ioana Laura

Cont deschis la Raiffeisen Bank, Adresa: Strada Timotei Cipariu bloc T6, Blaj 515400

cont PayPal lauraioanal@yahoo.com

#schimbăLegea39deLei

Corina, Codin, mă înclin. Și în fața comunităților voastre 🙂 P.S. Corina, casă de piatră, doamna mea, ce plm! 

 

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.