fbpx

Cu cine ma vad la evenimentul anului in E-Commerce?

Anul trecut am luat interviuri video si am avut emotii cu carul. Anul acesta va pregatesc alte surprize, alaturi de organizatorii Conferintelor Nationale de E-Commerce GPeC.

 

Pentru inceput, sa vedem ce scrie pe blogul evenimentului:

Pe 5 noiembrie, la Bucuresti, are loc editia de toamna a Conferintelor Nationale de E-Commerce GPeC, urmata de cea de a VIII-a editie anuala a Festivitatii de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic GPeC 2013. Acolo se vor intalni principalii jucatori ai comertului online autohton, dar si international.

Organizatorii au anuntat deja o parte din numele sonore ale industriei online care vor fi speakeri in cadrul Conferintelor Nationale de E-Commerce. Premiera absoluta adusa de GPeC in acest an este keynote speech-ul lui Daniel Dubin, Channel Sales Manager ClickTale – unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial – care va vorbi despre optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor.

speakeri_gpec

Eu va spun sigur ca ma bucur enorm pentru ca ii voi asculta pe Laurentiu Dumitrescu (DigitalStar/Leo Burnett), Iulian Padurariu (Marks Romania), Vicki Nicola (MyMedia/The Group), Horatiu Malele si Andy Szekely, renumit trainer pe zona de dezvoltare personala si profesionala, autor a 4 carti in domeniu.

Voi merge acolo ca blogger, client, posibil partener in campanii si om simplu care cumpara de pe internet. Vreau sa vad ce cred magazinele online despre colaborarea cu bloggerii si cata importanta acorda experientei clientului pe site-urile lor. In plus, anul trecut am descoperit printre premianti numai nume de care nu auzisem, sper sa fie la fel si anul acesta ca sa plec acasa cu contacte noi.

Pana pe 15 octombrie 2013 inclusiv, cei care doresc sa participe pot profita de oferta early-bird, pretul biletului fiind de 49 euro + TVA in loc de 69 euro + TVA. Inscrierile se fac completand formularul de inscriere accesibil la www.gpec.ro/festivitate/conferinta

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.