Cum transformi eșecul într-un veritabil instrument pentru succes – FuckUp Nights Bucharest XIII

Prima ediție a fost pe 30 mai 2019. De atunci sunt alături de FuckUp Nights Bucharest și mă bucur să vă invit la ediția XIII, offline, pe 19 mai 2022. Ia să vedem despre ce o să vorbim și cu cine ? P.S. urmează concurs cu bilete pe Linkedin și Facebook Group, fiți atenți!

Titi Aur – pilot de raliuri, Armand Domuță – CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu – reporter, Paula Rusu – jurnalist și blogger vorbesc despre provocările în carieră la a XIII-a ediție a Fuckup Nights Bucharest.

Evenimentul va avea loc joi, 19 mai, începând cu ora 19:00, la CoOperativa Bar (str. Icoanei nr 86). Biletele la eveniment sunt disponibile aici și aici.

Fuckup Nights propune noi perspective asupra nereușitelor profesionale și încurajează creativitatea cu privire la găsirea de noi soluții pentru a ieși din situații dificile.

Fuckup Nights este singurul eveniment care aduce împreună oameni fără prea multe în comun, la prima impresie. Se adresează oricui simte să fie inspirat, să învețe, să evolueze și să renunțe la idei preconcepute legate de succes și împlinire în carieră. Poveștile invitaților  creează un sentiment unic de apartenență la o comunitate, chiar și pentru o perioadă scurtă. Acest sentiment poate fi transformativ, dacă îi permitem, atunci când realizăm că este împărtășit de către toți cei prezenți și realizăm astfel împreună ce avem cu toții în comun: eșecul și frica de el. FUN e un eveniment emoționant și amuzant deopotrivă, care ne ajută să umanizăm experiențe prin care trecem cu toții” spune Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest.

Moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.

CONCURS

Poți câștiga una dintre cele 5 invitații oferite de echipa SocialPedia pe pagina mea de Linkedin AICI!

1 Comment

  1. Laura

    Mi-a placut articolul, big like pentru postare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.