fbpx

Acum puțin peste 1 an scriam pentru prima dată pe blog despre Elena Pagu.  La vremea aceea, era deja de 8 ori campioană mondială, de 4 ori campioană balcanică şi de 5 ori campioană europeană. Între timp a și fost desemnată Femeia Anului 2017 pentru Excelență în Sport.

Pentru cine nu știe, ea a început să alerge la 57 de ani și nu s-a oprit nici acum, la 92 de ani. Ba dimpotrivă, s-a apucat de vlog. Și pentru că știți deja că îmi place să scriu despre oameni frumoși, sport și online, nu puteam să ratez acest subiect. Iată comunicatul de presă venit direct de la Fabrica de PR:

Singura româncă deţinătoare a mai multor titluri de campioană mondială, europeană şi balcanică la campionate de marş sportiv, are de azi vlog.

Cunoscută pentru performanțele sale sportive, pentru care a obținut 3 recorduri mondiale, dar și pentru faptul că nu se încadrează în niciun tipar al vârstei, Elena Pagu își demonstrează energia și vivacitatea încă o dată, explorând un teren nou, cel din online.

„Inima nu face riduri” este numele proiectului din online lansat de azi de Elena, vlog prin care aceasta vrea să arate tuturor că vârsta este doar un număr și dincolo de el se ascund multe comori. Susținătoare a unui stil de viață activ, promotoare a sportului la orice vârstă și a atitudinii optimiste, Elena Pagu are de gând să arate prin intermediul vlogului său cum să fim din nou tineri.

În primul episod al vlogului său, ea l-a scos pe Matei Dima aka BRomania în parc, pentru a-i arăta cum decurge o sesiune obișnuită de antrenament. Eu am fost super curioasă cum a mers, ținând cont că BRo promite de mult timp că o să mai slăbească, ține diete etc.

Zilele acestea Elena Pagu se pregătește pentru participarea la Campionatele Europene de șosea pentru veterani, care au loc între 18 și 20 mai, la Alicante, în Spania. Concursul se va desfășura pe șosea și va avea două probe competitive: 10 km și semimaraton, dar și probe de ștafetă sau marș.

#DoamneAjută să nu se lase prea curând 🙂

P.S.

Vă recomand să îi ascultați și discursul de la TedxEroilor, o să vă facă ziua mai frumoasă!

 

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Elena Pagu are vlog la 92 de ani :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.