fbpx

Ediția 25 a SocialPedia are loc pe 20 aprilie 2021, de la ora 18:30, live pe ZOOM și este powered by Samsung.

Speakerii acestei ediții cu tema “Video Marketing în 2021” sunt: Maximilian Ioan – Video Content Creator, Ioana Puiu – Content Creator & Instagrammer, Mugur Pătrașcu – Partener Screen Native și Alexandru Voica – Technology communications manager, EMEA Facebook.

Este conținutul video rege? Mulți profesioniști din domeniu susțin acest lucru , iar din ce în ce mai multe branduri aleg să includă în strategia de comunicare și componenta de video marketing. În acest moment, 60% dintre business-uri folosesc contentul video ca tool de marketing, iar 94% dintre marketerii care l-au inclus deja în strategie plănuiesc să îl utilizeze pe termen lung, conform Biteable.com. YouTube are cel mai bun ROI, urmat de Facebook și Instagram. 

Însă tendințele se schimbă, la fel și consumul. Au apărut clipurile scurte pe rețele precum TikTok, Reels și Snapchat, în timp de YouTube este folosit, preponderent, pentru urmărirea de conținut educativ.  Brandurile și creatorii trebuie să se adapteze în mod constant.

Invitații SocialPedia 25 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Care sunt principiile de bază ale Video Marketing în 2021?
  • De ce e important ca Video Marketing să facă parte din strategia de Marketing?
  • Ce tip de obiective pot fi atinse prin Video Marketing?
  • Ce așteptări au brandurile de la colaborarea cu un video influencer?
  • Cum te reinventezi în Video Marketing? Cum îți adaptezi conținutul la canalele de short-video? 
  • Cum măsori rezultatele unei campanii de Video Marketing?
  • Cum adaptezi conținutul video audienței căreia te adresezi?

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitații SocialPedia 25:

📸 Maximilian Ioan este unul dintre cei mai vechi creatori de conținut români de pe YouTube. Fiind pasionat de mic, a început la 12 ani, cu un telefon mobil. Dorința de a realiza ceva în domeniul acesta l-a determinat să-și strângă bani pentru o cameră video mai bună, iar în mai 2013 a revenit cu un conținut superior față de ce făcea în trecut. Spre finalul anului 2013 a început să facă și clipuri de Gaming, conceptul fiind ceva nou și deloc popular pe atunci la noi, iar de atunci și până în prezent a postat peste 2200 de videoclipuri cu diferite jocuri pe canalul lui de YouTube, maxsialtele, la care a reușit să strângă peste 220 de milioane de vizualizări.

📸 Alexandru Voica este Technology communications manager, EMEA la Facebook. Are 10 ani de experiență în industria de IT si tehnologie. Înainte de Facebook, a terminat un master în tehnologii VR la Școala Superioară Sant’Anna în Pisa și a lucrat la firme din Marea Britanie precum Arm sau Ocado, conducând echipe de PR care acoperă sisteme software, robotică, inteligență artificială sau cloud. La Facebook, Alex lucrează în echipa de technology communications promovând cele mai noi inovații ale companiei în inteligență artificială, blockchain sau AR/VR si lucrează cu inginerii din Tel Aviv, Paris și Londra.

📸 Mugur Pătrașcu este antreprenor, specialist în marketing digital, strategie și comunicare pe toate mediile. Fondator al agenției de comunicare Screen Native și de treisprezece ani profesor asociat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Are 20 ani de experiență în domeniul comunicării, dintre care 18 ani în digital.

📸 Ioana Puiu activează în online de aproximativ 3 ani și toată nebunia a început din timpul Masterului de Producție Audio Video. A dobândit cunoștințe legate de tot ce presupune Adobe: Photoshop, Premiere Pro, After Effects, Lightroom și Indesign. După ce a prins gustul editării a realizat că pe Instagram ai nevoie de editare cât mai rapidă și mai accesibilă, motiv pentru care a început să facă research pe partea de aplicații. Ușor-ușor a reușit să ajungă în atenția oamenilor pentru contentul diferit, creativ și original, dar mai ales pentru faptul că editează în proporție de 90% pe telefon.

#PROGRAM

18:00 – Intrăm live pe ZOOM și socializăm, povestim ce-am mai făcut în ultima perioadă, ne facem încălzirea pentru invitați.
18:30 – Prezentare Maximilian Ioan
19:05 – Prezentare Alexandru Voica
19:40 – Prezentare Ioana Puiu
20:15 – Prezentare Mugur Pătrașcu
20:20 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Cumpără cât mai repede biletul tău de acces la SocialPedia 25, de aici https://socialpedia.ro/socialpedia-25/

În cazul în care nu mai poți ajunge, poți face cadou biletul oricui vrei tu (sau să îl vinzi), chiar dacă e trecut numele tău pe bilet!

Eveniment organizat de: Sabina Cornovac și Iulia Stanescu

Eveniment powered by Samsung

Powered by Kiss FM România

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.