fbpx

Ediția 31 a SocialPedia are loc pe 19 octombrie 2021, de la ora 18:30, offline și este sponsored by ANSWEAR România.

Speakerii acestei ediții cu tema “Girl Power in Social Media” sunt: Amalia Năstase – președinte Fundația Ronald McDonald, Marta Ușurelu – Owner Biz și Alina Greavu – Creator de conținut @Aluziva.

Ediția din luna octombrie este dedicată femeilor puternice din social media care, prin acțiunile lor, schimbă zi de zi în bine comunitățile din care fac parte. Femei curajoase, asumate, sincere, care nu se feresc să își expună vulnerabilitățile. Femei de la care cu toții avem ceva de învățat.

Cele trei invitate ne vor împărtăși modul în care reușesc să schimbe mentalități și obiceiuri, cum consolidează mediul de business din România și cum reușesc să se împartă între job și viața personală, atunci când toate privirile sunt ațintite asupra lor.

Invitatele SocialPedia 31 vor discuta despre toate aceste lucruri și vor încerca să răspundă la întrebări precum:

  • Ce înseamnă Girl Power în social media?
  • Ce înseamnă să fii femeie în mediul de business?
  • Care sunt campaniile pe care le-au inițiat/sprijinit și care le sunt dragi?
  • Cum comunică eficien în social media, în comunități?
  • De ce este nevoie ca din ce în ce mai multe femei să aibă o VOCE?
  • Cum se împacă jobul cu viața privată?

#SPEAKERI

Răspunsul la toate întrebările voastre le aflăm împreună de la invitatele SocialPedia 31:

📸 Amalia Năstase este antreprenor, influencer, mamă, soție, președintele Fundației pentru copii Ronald McDonald, ambasadorul Salvați Copiii România pentru campania de reducere a mortalității infantile, membru al consiliului de administrație al Fundației Renașterea și Managing Partner Eventures, agenție de publicitate fondată în 2008.

📸 Marta Ușurelu este antreprenor și owner revista Biz de 11 ani de zile și jurnalist de 22 de ani. Datorită creativității și curajului său, Biz este acum liderul presei de business în România. Pariază pe inovație și competență pentru că doar așa a reușit să strângă o comunitate puternică de oameni de afaceri, iar platforma de evenimente pe care le-a organizat în ultimii 20 ani a adus mereu în plin plan speakeri relevanți și public avizat.

📸 Alina Greavu (31 ani) este jurnalist, creator de conținut, activist social și fundraiser independent. Cu studii în comunicare, a început să scrie pe blog la 19 ani și la 20 de ani a avut și primul job în presă.

Se implică deseori în campanii caritabile, este o portavoce pentru cei care o urmăresc și atinge fără rețineri subiecte grele precum exploatarea la serviciu, depresia, drepturile minorităților, abuzurile sexuale, situația învățământului românesc, comunitatea LGBT etc.

#PROGRAM

18:30 – Bine ați venit și socializare
19:00 – Prezentare Amalia Năstase
19:40 – Prezentare Marta Ușurelu
20:20 – Prezentare Alina Greavu
20:30 – Socializare

#INSCRIERI

Vrei să vii alături de noi? Înscrie-te gratuit la SocialPedia 31, de aici https://socialpedia.ro/socialpedia-31/

ATENȚIE! În conformitate cu reglementările de la data evenimentului, la SocialPedia 31 va fi permis accesul tuturor celor care vor face dovada înregistrării și care vor prezenta la intrare Certificatul Verde care atestă, după caz, peste 10 zile de la schema completă de vaccinare sau între 15 și 180 de zile de la trecerea prin boală. Nu este permis accesul cu test RT-PCR sau test rapid de tip antigen. În plus, la eveniment se vor asigura măsuri pentru purtarea măștii de protecție și o suprafață de minimum 2mp pentru fiecare persoană.

Sponsored by ANSWEAR România

Partener Media: Kiss FM

Parteneri: Liliac, Siviero Maria și Heavy Cup

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Jacq Pot, Strada Zborului 2

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media 🙂

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.