fbpx

Ediția 45 a SocialPedia are loc pe 7 februarie 2023, de la ora 18:30, offline, despre Social Media Trends in 2023 și este powered by MTH Digital.

Speakerii acestei ediții sunt: Raluca Radu – Country Manager ANSWEAR.ro și Fondator și Managing Partner MTH Digital, Cristian Manafu, Trainer și Consultant în social media, Diana Mihăilă – Primul Master Professional Organizer din România.

La început de an, este esențial pentru specialiștii în digital să știe care sunt trendurile ce se conturează. Pe lista de tendințe pentru 2023 regăsim campanii mai extinse cu creatorii de conținut și micro-influencerii, supremația conținutului video scurt, creșterea social commerce-ului și experiențe noi VR, AR și AI. 

Însă care dintre acestea se aplică și în România și cum pot fi implementate cu succes?

La SocialPedia 45 discutăm discutăm despre cele mai noi trenduri în social media, digital marketing și ecommerce, dar și despre metode eficiente de organizare timpului și muncii pe parcursul anului 2023.

POWERED BY MTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media ?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.