Hai la SocialPedia 47 despre Social Media Strategy in 2023

Ediția 47 a SocialPedia are loc pe 11 aprilie 2023, de la ora 18:30, offline, despre Social Media Stragey in 2023 și este powered by Lidl România.

Speakerii acestei ediții sunt: Adriana Georgescu – Digital Strategist @ Golin România, Andra Nistor – Coordonator Marketing – Departamentul de Agricultura al Statelor Unite și Alex Dincovici – Antropolog.

Cel mai important motiv pentru care orice brand trebuie să aibă o strategie de comunicare este construirea unei prezențe online organice, puternice şi relevante. În acest fel, se asigură că toate obiectivele pe care le-a stabilit sunt atinse (sau nu) și pot fi urmărite mai bine. Va ajunge la audiența țintă mai eficient și va reuși să creeze conținut mai bun.

În acest moment, există aproape 5 miliarde de utilizatori de social media la nivel global care folosesc, în medie, șapte rețele sociale diferite în fiecare lună. Aceștia petrec în social media în jur de 151 de minute pe zi. Platformele sociale rămân cel mai bun loc pentru extinderea vizibilității și a reach-ului.

Iar brandurile și creatorii de conținut trebuie să se “lupte” și mai mult pentru atenția utilizatorilor. Cel mai bun aliat: strategia de social media, care stabilește exact ce pași trebuie urmați. 

La SocialPedia 47 discutăm despre cum construiești o strategie eficientă de social media, cum alegi cele mai potrivite platforme pentru tine și de ce ai nevoie de strategii, în general, în viața profesională.

Powered by Lidl România

Partener MTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media.

2 Comments

    • Buna, evenimentele nu sunt inregistrate. Te asteptam in sala la urmatoarele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.