fbpx

Ediția 48 a SocialPedia are loc pe 16 mai 2023, de la ora 18:30, offline, despre PPC Marketing in 2023 și este powered by MTH Digital.

Speakerii acestei ediții sunt: Robert Dumitru – Creative Director & Partner @ MTH Digital, Cristi Movilă – Eastern Europe General Manager & EMEA Sales Leader @ VTEX, Ludmila Corlățeanu, designer vestimentar @ Milla Milla.

Campaniile PPC pot ajuta afacerile ecommerce să crească mult conversiile și să genereze venituri prin direcționarea anunțurilor către clienții care caută produsele sau serviciile brandului. O campanie PPC eficientă nu doar crește interesul către o pagină de produs sau o pagină de destinație, ci aduce traficul potrivit. Rapoartele PPC permit evaluarea performanței anunțurilor, măsurarea ratelor de conversie și ajustarea strategiei pentru a optimiza rezultatele.

În 2023, 65% dintre companiile mici și mijlocii la nivel global rulează campanii PPC. Cu toate acestea, 72% dintre ele nu și-au ajustat reclamele de peste o lună. În același timp, 96% dintre branduri folosesc Google Ads. 

În ceea ce privește industria de e-Commerce, se prevede că va genera peste 6,3 trilioane de dolari la nivel global. Iar piața se va extinde cu până la 10,4% până la finalul anului.

În aceste condiții, cum pot brandurile de e-Commerce să ruleze campanii eficiente care să ajungă la publicul lor țintă?

La SocialPedia 48 discutăm despre cele mai noi trenduri în PPC Marketing și E-Commerce, descoperim studii de caz și informații practice, apoi ascultăm povestea unui designer român de succes care rulează campanii de Ads și investește constant în promovare. 

Powered by MTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.