Hai la SocialPedia 49 despre All About TikTok in 2023

Ediția 49 a SocialPedia are loc pe 27 iunie 2023, de la ora 18:30, offline, despre All About TikTok in 2023 și este sponsored by BCR.

Speakerii acestei ediții sunt: Andreea Blejan – Head of Social Media HUB, Matei Florea – Founder Zet-Labs & Creator Partnerships Manager at Yoke Network, Alex Trif și Ines Stana – Creatori de conținut.

În 2023, 65% dintre companiile mici și mijlocii la nivel global rulează campanii PPC. Cu toate acestea, 72% dintre ele nu și-au ajustat reclamele de peste o lună. În același timp, 96% dintre branduri folosesc Google Ads. 

TikTok este rețeaua socială care a depășit Instagram în România ca număr de utilizatori. De aceea, brandurile și creatorii de conținut sunt mereu în căutarea de idei noi care să îi aducă mai aproape de comunitățile lor.

Un studiu TikTok susține că la finalul anului 2022 reach-ul Ad-urilor din platformă a crescut cu 14,6%. În plus, 35% dintre utilizatorii de TikTok deschid aplicația pentru a căuta produse sau servicii. De asemenea, un raport Hootsuite arată că 78,2% dintre TikTokeri folosesc aplicația pentru a urmări conținut amuzant.

La SocialPedia 49 discutăm despre cele mai noi trenduri pe TikTok, descoperim studii de caz și informații practice, apoi ascultăm povestea a doi creatori de conținut care ajung la milioane de vizualizări prin foarte multă muncă și dedicare. 

Sponsored byBCR

Agenție partenerăMTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.