Hai la SocialPedia 54 despre Instagram Marketing

Ediția 54 a SocialPedia are loc pe 21 noiembrie 2023, de la ora 18:30, offline, despre Instagram Marketing și este powered by Lidl România.

Speakerii acestei ediții sunt: Ruxandra Simion – Head of Unit Golin, Ștefana Teodoroiu – creator de conținut și Oana Vasilică – Team Leader Canopy.

Instagram are peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar și peste 500 de milioane de utilizatori activi zilnic, fiind, astfel, cea de-a patra cea mai mare rețea socială din lume și cel de-al șaselea cel mai vizitat site la nivel mondial. Utilizatorii petrec, în medie, 30 de minute pe zi în aplicație, iar mai mult de 100 de milioane de persoane urmăresc Instagram Live în fiecare zi.

70% dintre utilizatorii de Instagram au sub 34 de ani, iar 47% dintre utilizatori sunt femei.

Există peste 200 de milioane de afaceri pe Instagram care își promovează serviciile și produsele, iar 90% dintre toți utilizatorii urmăresc cel puțin un cont de business. Instagram este una dintre cele mai utilizate platforme pentru research de produse și servicii, 87% dintre utilizatori mărturisind că au cumpărat un produs după ce l-au văzut pe această rețea socială.

În aceste condiții, cum comunicăm eficient pentru publicul nostru, indiferent că suntem branduri sau creatori de conținut? Cum folosim corect toate tool-urile Instagram și cum facem conținut bun?

La SocialPedia 54 discutăm despre trucuri și tendințe pe Instagram, aflăm care sunt cele mai bune practici pentru Instagram Ads și descoperim ce înseamnă să fii creator de conținut pe această rețea socială.

Powered byLidl România

Agenție parteneră – MTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.