fbpx

Ediția 53 a SocialPedia are loc pe 10 octombrie 2023, de la ora 18:30, offline, despre Antreprenoriat in 2023 și este powered by BCR.

Speakerii acestei ediții sunt: Roxana Hălmăgeanu – Head of Micro Segments Strategy BCR, Andrei Dunuță – Antrenor Vânzări & Public Speaking, Fondator „Arta de a NU vinde” și Oana Zidaru, Antreprenor.

Creșterea numărului de antreprenori nu pare să se oprească în 2023. Din ce în ce mai multe persoane își doresc să pornească un business pe cont propriu. La momentul actual, sunt în jur de 582 de milioane de antreprenori la nivel global.

Conform Plaky, 28% dintre antreprenori au pornit pe cont propriu pentru că și-au dorit ca ei să fie cei care iau deciziile. 77% dintre persoanele care au un business propriu spun că sunt mai fericite de când nu mai sunt angajate. Cu toate acestea, 20% dintre afaceri eșuează în primii doi ani, în timp ce 45% se închid în primii cinci ani.

În aceste condiții, cum reușești, ca antreprenor, să îți construiești un business solid pe care să-l “vinzi” într-un mod eficient? Ce resurse ai la îndemână care să-ți susțină ascensiunea?

La SocialPedia 53 discutăm despre provocările antreprenorilor în România, despre cum își pot organiza mai bine banii și timpul, cum își pot “vinde” mai ușor serviciile/produsele și ce provocări apar pe parcursul drumului.

Sponsored byBCR

Agenție parteneră – MTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media.

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.