fbpx

Cum ar fi daca macar pentru o secunda ai uita de toate grijile, de problemele de sanatate, de lipsa banilor, de proiecte si necazuri la munca etc?

If only for a second

Uneori ne lasam adanciti prea mult intr-o lume negativa si uitam sa zambim si sa vedem si partile bune. E adevarat ca atunci cand esti diagnosticat cu cancer si stii ca o sa mori … nu mai ai cum sa vezi nimic pozitiv. Dar … vorbele unei matusi dragi care a fost invinsa de boala asta ma vor urmari mereu “Si daca stiu ca o sa mor, ce o sa fac? O sa plang mereu? Mai bine traiesc si iubesc viata ca si cum ar fi acum ultima clipa!”

Legat de asta, vreau sa va arat un clip aparut pe 4 decembrie pe contul de Youtube al unei fundatii caritabile din Franta, Mimi Foundation. Pentru a ajuta 20 bolnavi de cancer sa uite macar pentru o secunda de boala care-i macina, ei le-au promis pacientilor schimbari de look incredibile. Fara sa se poata privi in oglinda pe durata transformarii, pacientii au crezut ca aspectul lor va fi imbunatatit considerabil. La final, insa, au avut o surpriza. Reactiile lor au fost suprinse de fotograful Vincent Dixon in iunie si stranse intr-o carte care a aparut luna trecuta.

Campania este realizata in colaborare cu Leo Burnett France si a pornit de la marturia unei paciente care spunea ca inainte sa fie diagnosticata era mult mai “carefree”. Puteti comanda cartea sau urmari intregul proiect, pe site-ul oficial aici.

Nu uitati sa cititi si interviul realizat de mine despre “Cum sa te porti cu o persoana bolnava de cancer”

“If only for a second” … pare imposibil dar iata ca se poate!

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.