fbpx

Indestructibila este o …

Cand am primit invitatia la evenimentul de lansare al Indestructibilei, nu aveam nici cea mai mica idee despre ce va urma. Doar invitatia, o poza, o locatie si un hashtag.

Tot ceea ce primisem era asta:

HDD-ul te lasa dupa 2 ani, iar dupa 3 ani deja vrei sa-ti duci laptopul la muzeu.

Cum ar fi sa ai un gadget care sa reziste o viata intreaga?

 Noi stim unul! Pe 15 noiembrie ti-l prezentam si tie!

Credeti ca s-a uitat cineva la afis atat de atent incat sa observe acel gadget care era chiar in poza? Nuuu, au inceput pariurile pe Twitter: nevasta lui Chuck Norris, Elena Udrea care isi anunta candidatura, ceva legat de ciment, un stick, un HDD, prietena lui Vasile Manu, o tableta etc. Toti aveam mari asteptari iar teasing-ul ne facuse sa vrem la eveniment.

In seara evenimentului, am avut parte de un adevarat spectacol cu Oncescu, Valahu si Instalatorul care au amenintat Indestructibila si ne-au demonstrat cata forta si agilitate au. Si intr-un final, a venit marele moment. Fetele frumoase, imbracate sumar special pentru bloggeri prezenti, au dezvalui marea surpriza:

Indestructibila este o Lanterna Varta!

Da! E neagra, grea, lumineaza foarte puternic si nu poate fi distrusa. E o lanterna 🙂 Pentru care s-a reusit o lansare super tare, la care in mod normal lumea nu venea. De ce sa mergi la evenimentul de lansare pentru o lanterna? Nu ai motiv. Dar cand fetele de la The Practice gandesc un astfel de eveniment, nu poti refuza.

Incercarile prin care lanterna a trecut apoi, pentru a ne demonstra cat de indestructibila este, au fost (via Cutzitaru):

  • Instalatorul a tras de ea cu cheile enorme reglabile, s-a leganat atarnat de lanterna si a incins-o cu un arzator;
  • Valahu a infipt lanterne intr-un perete de lemn cu gauri si le-a folosit pentru excaladare si a spart blocuri de BCA cu lanterna;
  • Oncescu a lovit lanternele cu bata de baseball, intai cu una de lemn, apoi cu una din aliaj usor care s-a spart (bata, nu lanterna);
  • Testul suprem: un bloc enorm de gheata, cu o Indestructibila Varta in el, aprinsa, si cu cateva gauri pe laterale pentru alte Indestructibile, care a fost spart cu ajutorul a doua topoare de Oncescu. Primul topor s-a rupt (nu toporul ci coada).

La final, s-au oferit trei seturi de lanterna plus ciocanas, prin tragere la sorti si le-au castigat Oana Bratila, Titus si Cristina Bazavan care i-a daruit-o BlogJuan-ului Augustin Radu. Apoi, Oncescu a oferit bloggerilor din sala o parte din lanternele incercate de ei. Am prins si eu una si sunt sigura ca o sa ii fie foarte utila lui Cutzitaru. Am mai primit, la plecare, si o lanterna mica roz pentru mine si un incarcator de telefon portabil.

Mai multe informatii despre ea aflati aici alaturi de faptul ca are doua trepte de putere, una de 140 de lumeni, una economica, poate lumina pana la 140 m, are durata de viata (a bateriilor) pana la 85 de ore, suporta o forta de strivire de 8 tone si rezistenta la socul caderii de la 9 m.

Multumesc inca o data Monica Jitariuc si Gabriela Lungu pentru invitatie si felicitari The Practice pentru organizare.

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

3 thoughts on “Indestructibila este o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.