fbpx

Pe 29 noiembrie, Bucuresti, Evensys va organiza cea de-a doua editie Social Networks Strategy, conferinta orientata in acest an exclusiv pe promovarea pe Facebook. 

In calitate de Blogger Oficial, va voi tine la curent cu noutatile despre acest eveniment si voi face live-blogging de acolo, asa cum v-am obisnuit deja.

Tematicile evenimentului

Best Practices – Vei afla ce oportunitati de promovare le au acum oamenii de marketing si comunicare pe Facebook si ce strategii si tactici au avut succes recent in campaniile unor cunoscute branduri.

Facebook Strategy – Vei invata sa conturezi o strategie pe Facebook pentru pagina ta, precum si sa creezi o politica de administrare a paginii care sa fie in concordanta cu asteptarile brandului.

Fan Pages – Vei descoperi un set complet de principii de design pe care il au la baza paginile de succes pe Facebook. Un design bun nu numai ca iti va face afacerea remarcata, ci contribuie si la dezvoltarea comunitatii de fani, astfel incat sa devina o prezenta placuta pe Facebook.

Content Strategy – Vei primi idei pentru crearea de continut care sa iti mentina fanii activi si sa iti creasca reteaua. Vei afla raspunsurile la intrebari importante precum: Care este ziua sau momentul potrivit pentru a comunica? Cat de des pot posta un nou mesaj? Ce fel de continut atrage atentia mai mult? etc.

Facebook Ads – Vei invata care este procesul de creare si testare a reclamelor si masurarea performantei acestora. Vei afla prin intermediul studiilor de caz de ce anumite reclame functioneaza mai bine decat altele.

Facebook Engagement – Vei descoperi strategiile potrivite pentru postarea mesajelor pe Wall astfel incat sa contribui la cresterea interactiunii si vizibilitatii in news feed-ul fanilor.

Facebook Likes – Vei auzi o serie lunga de sfaturi, idei si solutii pentru a creste cu succes audienta paginii tale.

Facebook Contests – Vei invata cum sa creezi concursuri atractive si tombole care sa genereze rezultate exceptionale si sa-ti ofere un avantaj in piata. Vei afla de asemenea cum sa iti promovezi competitiile folosind Facebook si alte tactici de marketing.

Facebook ROI – Vei afla cum se masoara eficienta campaniilor pe Facebook. Vei afla de asemenea ce modele de ROI poti aplica fie pe paginile de Facebook sau ca o componenta a unei inititiative mai mari de marketing.

Facebook Insights – Vei vedea cum sa interpretezi Facebook Insights pentru a imbunatati performantele paginii tale. Vom analiza de asemenea o noua platforma care extrage datele tale de Facebook Insights, adaugand altele noi informatii utile.

Cine sunt vorbitorii?

Sunt doi invitati internationali care dau mare greutate evenimentului:

– Helen McGee, Head of Social, OMD International

– Galvea Kelly, Social Media Consultant, Mercury 360

Si mai multi vorbitori nationali, prezenti deja la multe conferinte din domeniu:

Adriana
Nestoriuc
PepsiCo Romania
Marian
Ignat
Bancpost
Cristina
Apostolescu
MEC
Ana-Maria
Baciu
NNDKP
Costin
Radu
The Geeks
Cristian
Manafu
Evensys
Robert
Zanescu
Bancpost
Alexandru
Negrea
BCR
Gabriel
Nedelea
Metromind
De ce sa mergi la eveniment?

Daca vreti sa va inscrieti, taxa este de 150 de euro plus TVA. Motivele pentru care Evensys le recomanda agentiilor, specialistilor, brandurilor etc care lucreaza pe Facebook, sunt:

  • Ai parte de o conferinta interactiva de o zi cu idei, studii de caz si date-cheie, completate de sesiuni de Q&A
  • Inveti sa interactionezi cu consumatorii si sa construiesti imaginea brandului tau in cadrul Facebook
  • Descoperi cele mai bune modalitati de promovare pe cea mai importata platforma sociala
  • Afli cum au fost create campanii de succes pe Facebook, invatand pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a atinge rezultate similare
  • Inveti cum sa construiesti si sa implici in mod creativ comunitatile pe Facebook, transformandu-ti fanii in ambasadori ai brandului
  • Integrezi activitatile din platforma Facebook in eforturile de marketing
  • Esti cu un pas inaintea competitiei, stiind cum sa te diferentiezi si sa initiezi noi tendinte pe piata
  • Descoperi, inveti, te implici, colaborezi, faci networking si schimb de informatii cu profesionistii implicati domeniu

Ne auzim pe 29 noiembrie, cu live-blogging!

Poate vrei să citești

One thought on “Blogger oficial la Social Networks Strategy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.