fbpx

Eu sunt impotriva generalizarilor. Nu imi place sa spunem despre toti barbatii ca sunt porci de exemplu sau ca toate femeile sunt intr-un anumit fel. Asa si cu romanii. Nu putem generaliza si sa spunem ca toti sunt prosti, tigani sau cine mai stie cum.

De aceea, campania ROM, “Romanii sunt destepti” este pe sufletul meu, dar iar nu o consider o generalizare. Nu toti sunt destepti si asta e normal, ca doar fiecare natie are si minusurile ei. Insa, de aici pana a ne considera un popor plin de defecte e cale lunga.

Fie ca esti nationalist sau nu, nu se poate sa nu fii afectat de rezultatele pe care le arata urmatorul videoclip si sa nu iti doresti sa schimbi ceva.

Stim deja ca si in cazul americanilor, italienilor, francezilor sau italienilor se intampla la fel, dar asta nu inseamna ca nu putem sa fim noi prima tara care face ceva in sensul asta. Asa ca, intra pe site-ul www.romaniisuntdestepti.ro, urmeaza pasii de acolo si implica-te in schimbarea imaginii Romaniei pe internet.

Romanii sunt oameni buni si pot sustine aceasta afirmatie prin miile de cazuri sociale care au fost ajutate, oamenii care doneaza, care fac un gest frumos zilnic, care zambesc, ajuta saracii si bolnavii etc. Trebuie doar sa spunem intregii lumi asta!

Prin acest articol sprijin voluntar campania si raspund apelului lui Cristian Manafu, pentru acest articol el donand 10 euro unei familii care nu are bani nici de chirie.

Felicitari McCann Erickson Romania pentru campanie. Asta in ciuda faptului ca prima nu mi-a placut deloc si eu nu mananc ciocolata Rom.

Poate vrei să citești

4 thoughts on “Romanii sunt oameni buni

  1. Am vazut si eu campania de la Rom … si pare o promovare mult mai misto decat aia cu steagul american pe ambalaj. Adica nu stiu, imnul ala de la readucerea tricolorului pe ciocolata mi s-a parut dubios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.