fbpx

Pentru ca articolele 1, 2 , 3 , 4 , 5 , 6 si 7 au fost bine primite, iata ca revin cu inca unul. Sper sa va ajute si sa va gasiti locul de munca potrivit, asa la inceput de primavara.

job-titles-in-social-media-1024x708

Job @Public Advisors

Suntem în căutarea unui public advisor cu experiență de minim 1,5 ani în domeniul relațiilor publice. Experiența de agenție este dezirabilă dar nu obligatorie, echipa noastră putând fi completată și de profesioniști independenți care au coordonat campanii de PR pentru minimum trei clienți în ultimul an.

Detalii, intrebari si mail pentru CV aici.

Social Media Manager & SEO

Se cauta social media manager cu o componenta de SEO pentru site-ul si comunitatea de SM a unei edituri. Va recomand cu mare drag jobul!

CV la alexandra@648.ro

Junior Account Executive la InternetCorp

Cautam un junior care urmeaza sa fie responsabil de incheierea barterelor, a parteneriatelor media si de client service-ul aferent acestor activitati.

Nu este necesara experienta, persoana potrivita trebuie sa fie sociabila, ambitioasa, organizata, energica si sa stapaneasca bine limba engleza.

Daca esti interesat/a te rugam sa ne trimiti CV-ul tau impreuna cu o scrisoare de intentie la bianca@internetcorp.ro

Digital Project Manager @ Carnation Group

We are looking for new peeps to join our Bucharest team to lead our regional and International projects!

NEEDS: at least 2-3 years of relevant experience, digitally proficient across all digital/mobile platforms, excellent communication, interpersonal and presentation skills, English proficiency, familiarity with project management tools/softwares, proactive, agile, confident, teamplayer, creative thinker

CV-uri aici job@carnationgroup.com si mai multe detalii aici

Social Media Executive @ Ogilvy

Angajam Specialist in Like-uri!Serios, la Ogilvy angajam Social Media Executive cu ceva experienta. Daca stii ce e viral inainte sa devina viral, daca te crezi in stare sa conduci o armata de followeri, daca facebook e occupational hazard si vezi dincolo de filtrele de Instagram, trimite un CV la bucharesthr@ogilvy.com.

Project Manager @ Sunshine Digital Communication

Sunshine Digital Communication is looking for a Project Manager to join our growing team in BUCHAREST, RO. This role requires strong understanding of project management methodology, tools and templates (includes project planning, schedule development, scope management and cost management); 2-3 years managing web development projects and digital campaigns for a client; good understanding of reporting and analytics; excellent written and verbal communication skills. To apply, please send a brief cover letter along with your CV to manuela@sunshinedigital.ro, indicating your expected salary and availability. Shortlisted candidates will be contacted for an appointment.

Junior Art Director @ ILEO

ileo

Mai multe detalii aici. UPDATE: Job-ul a fost dat!

Account Manager @ QB Promotion&Advertising

Suntem in cautarea unui Account Manager care sa gestioneze  conturi de multinationale.

Pe langa experienta in BTL de minim 2 ani pe o pozitie similara, iata ce ne-am dori de la tine:
sa ai o atitudine pozitiva;
sa fii bun in prezentari ;
sa fii as in bugete;
sa poti gestiona cu succes proiectele integrate (client service & field);

Asteptam CV-uri la office@qbpromotion.ro cu subiectul “Account Manager” .

Account Manager @ Geometry Global

Pe langa experienta in advertising de minim 3 ani (agentie sau client) pe pozitie similara, iata ce ne-am dori sa bifeze: experienta in toate zonele de comunicare, digital knowledge,
day-to-day work direct cu factorul decizional, foarte abil in a sustine si vinde creative work, strategic thinking & business driver, sa stie bine si cu management-ul resurselor, proiectelor dar si cu cel al emotiilor:)

Asteptam CV-uri la office.ro [at] geometry.com pana pe 10 Aprilie!

Jobs @ BrandUP Interactive

Se cauta Digital Strategist, Copywriter, New Business Director,

Daca vezi mediul online ca pe o harta a interactiunilor sociale si ai calitati de petitor al consumatorilor cu brandurile, te asteptam sa faci senzatie la BrandUP Interactive, agentia de inovatie web si digitala. Pe scurt, va trebui sa analizezi mediul in care evolueaza clientii nostri, sa realizezi planuri de actiune care sa-i ajute sa se dezvolte, sa creezi profiluri de consumatori si sa ajuti echipele de creatie cu insight-uri valoroase. E important sa fii fluent(a) in Social Media Marketing, Search Engine Marketing, PPC Advertising si sa intelegi si sa realizezi analize de piata si asupra evolutiei campaniilor desfasurate.

CV la HR@brandup.ro cu specificatia “Digital Strategist”

Mai mult decat textier, va trebui sa propui si sa implementezi idei creative pentru campanii, sa creezi continut pentru aplicatii mobile si web si sa interactionezi pe platforme sociale.

CV la HR@brandup.ro cu specificatia “Copywriter”

In calitate de New Business Director vei fi responsabil cu pozitionarea si vizibilitatea agentiei, identificarea oportunitatilor strategice din Romania si strainatate si initierea dialogului cu branduri, clienti si factori de decizie ai pietei.

Mai mult decat orice, ne dorim competenta si implicare.Candidatul ideal trebuie sa inteleaga foarte bine marketingul digital si procesul de vanzare, sa fie familiarizat cu agentiile de pe piata si sa aiba un portofoliu corespunzator, acumulat in peste 7 ani de experienta in Client Service lucrand pentru branduri de renume. Oferim motivatie pe masura, salariu competitiv si posibilitati de dezvoltare.

CV la HR@brandup.ro cu specificatia “New Business Manager”

Digital Account Manager @ Kinecto

Cautam Digital Account Manager, experienta de minim 2 ani intr-o pozitie similara in agentie.

CV-ul  se poate trimite la adresa: recrutare@kinecto.ro

Senior Account Manager @ Front Line Marketing

E de nevoie de tine pentru a gestiona conturi de multinationale.

Esti ager, bun in prezentare, aprig in coordonare, iscusit in a gasi solutii pentru clienti si ai peste 2 ani de experienta in pozitie similara? Hai in echipa noastra!

Suntem FRONT LINE Marketing, agentie cu 10 ani de experienta in domeniul BTL & Experiential Marketing, iar in prezent ne dezvoltam echipa de Client Service.

CV la office@flm.ro cu specificatia „Senior Account Manager”

PR & Marketing Manager @ Klinica Doamna Ghica

Atributii: Servicii de PR si marketing digital pe Facebook, Twitter, AdWords. Colaborare cu site-uri de profil pentru PR si promovare. Conceptie si implementare campanii de marketing digital, campanii Social Media, campanii e-mail, administrare pagina Facebook si canal YouTube. Buna cunoastere si experienta in utilizare Google Analytics, Social Media. Analiza rezultatelor campaniilor si prezentarea lor catre conducere, monitorizarea campaniilor desfasurate de concurenta.

Se cere experienta similara in cel putin unul din urmatoarele domenii: PR medical, agentie de publicitate, agentie de marketing, departament de marketing/PR intr-o alta companie cu domenii de activitate similare ca si metode de promovare.

Salariu atractiv si pachet motivational, program flexibil, integrare intr-o echipa tanara si dinamica.

Trimiteti CV-ul la adresa email: razvan.vintilescu@klinica.ro

PR Account Executive @ Agentie de comunicare si PR

Profil: Absolvent (a) in Comunicare si Relatii Publice (Universitatea din Bucuresti sau Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative) – studii universitare; Experienta de 1 – 2 ani in PR; Pasiune pentru domeniul PR; Pasiune pentru social media; Cunoasterea mass-mediei din Romania; Cunostinte de marketing, advertising; Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat; Prezinta un avantaj detinerea unui blog; Prezinta un avantaj experienta de agentie; Proactivitate, Creativitate; Spirit de echipa.

Responsabilitati: Mentinerea relatiei cu jurnalistii cheie; Redactarea si trimiterea de comunicate de presa, follow-up si monitorizarea aparitiilor in presa, realizarea de rapoarte media; Propunerea de canale media pentru organizarea de interviuri; Redactarea de texte de PR (newslettere, site-uri, bloguri, biografii, discursuri, declaratii de presa, afise); Implementarea strategiei online; Implementarea programelor de BTL; Propunerea de actiuni de PR, programe de CSR si campanii de promovare; Participarea la sedinte de brainstorming.

Detalii si interviu aici

PR @ El Grande Comandante

El Grande Comandante Club, angajeaza PR pentru evenimente! Esti o persoana creativa, vesela, comunicativa? Ai oportunitatea perfecta pentru a-ti folosi atuurile in folosul “comunitatii de petrecareti”!  Trimite CV + foto la adresa de e-mail: office@elcomandante.ro si daca ne convingi, te vom suna sa ne demonstrezi cat de mult iti place sa te distrezi!

Internship platit @Russenart Communications

Russenart Communications ofera un internship online, platit, in perioada 15 mai – 15 august 2014 (pentru o durata de 3 luni). Internship-ul se adreseaza tuturor celor interesati de o cariera in relatii publice, fie ca au absolvit sau nu o facultate in domeniul comunicarii. Pe durata internship-ului, activitatile se vor derula exclusiv online, astfel ca persoanele interesate de internship pot fi atat din Bucuresti, cat si din alte orase (daca indeplinesc conditiile de admitere la internship). La internship pot participa si persoane care deja lucreaza sau care pleaca din Bucuresti pe perioada verii, deoarece nu va fi necesara prezenta fizica la birou.

Detalii aici

Marketing Manager

Angajam un Marketing Manager cu experienta in Marketing Online care sa stie sa sa promoveze si sa vanda produsele companiei noastre .

Cerinte: – Experienta in Marketing Online
– Experienta in SEO si PPC
– Experienta in Managementul proiectelor WEB
Trimite un CV la adresa de email contact@gazduiregoogle.ro.

Cum mai gasesc joburi fac update aici. Daca aveti, stiti unde sa ma gasiti. Si daca nu va cautati, un share la acest articol poate sa va ajute prietenii aflati in cautare 🙂 Multumesc!

Poate vrei să citești

5 thoughts on “Joburi in Social Media (8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.