fbpx

Cand am aflat vestea asta, era deja seara tarziu si … am ramas fara cuvinte. Stiam cine este Susan si ce face pentru simplul motiv sa ma intereseaza campaniile umanitare.

susan_taylor

Si totusi aseara Susan Taylor a murit in timp ce incerca sa faca inca un fapt bun, un act de eroism, o dovada de altruism. Cat de trist poate sa fie? Ce mai poti comenta?

Susan incerca sa parcurga inot Canalul Manecii in scopuri caritabile. Ea a reusit sa stranga 20.000 de lire in favoarea constituirii unor ingrijiri paliative pentru copiii de la Rainbows si 2200 lire sterline pentru asociatia Diabets din UK. Chiar si dupa ce ea a murit, oamenii au continuat sa doneze.

Ceea ce tin sa mentionez este faptul ca inainte sa moara se stransesera cam 2700 de lire. Cand au inceput problemele si a fost solicitata salvarea ei, donatiile au inceput sa curga pana au ajuns la o cifra de aproape 10 ori mai mare.

Multumim Susan Taylor pentru incredere, curaj, nebunie si pentru ca si dupa moartea ta ai strans mai multi bani decat multi altii! Iar eu multumesc pentru exemplul pe care mi l-ai dat!

Poate vrei să citești

One thought on “Multumim, Susan Taylor!

  1. este incredibil cate educatie a spiritului civic exista in unele parti…pana la sacrificiul de sine, ceea ce nu cred ca s-ar putea icuraja. Dar, si la noi, avem oameni care-si imping limitele fizice in scopuri caritabile si sunt foarte mandra de ei…Recomandarea mea: campaniile structurate de fundraising prelungesc viata! Dzeu s-o odihneasca! stiu ca e inger si acolo cum a fost si aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.