fbpx

Sa refinantam cu BCR sau nu?

Stiti de Blogal Initiative.ro. Stiti si de Chinezu, de BCR si de Revista Biz. Daca nu, urmariti linkurile!

Prima campanie pe care Blogal Initiative o propune este “Refinantare prin BCR”. Adica tu, roman cu multe credite, ca tot romanul (nu neaparat chinez), ai nevoie sa platesti o singura data, intr-un singur loc, mai avantajos, adica la BCR.

In termen bancari, definitia suna asa:

Refinantarea unui credit presupune acordarea unui nou credit in conditiile curente de creditare in vederea achitarii datoriilor curente detinute de catre solicitantul refinantarii la alte banci sau instituţii financiare non-bancare. Astfel, refinantarea inseamna preluarea, in general de catre o alta institutie financiara decat cea care a acordat initial creditul (este posibila insa si refinantarea la aceeasi institutie financiara), in conditii mai avantajoase, a unuia sau mai multor credite deja existente.”

Si deci ce trebuie sa faci tu?

Si pentru ca tu sau prietenii tai au nevoie asta, tu, blogger cuminte, inscris in Blogal Initiative, esti invitat sa intri in campanie si sa scrii despre ea sau chiar sa participi. Astfel, in perioada 6 iunie – 4 iulie, te inscri cu un mail frumusel la contact@blogalinitiative.ro, primesti brieful campaniei, scrii pe blog despre produsul BCR si cum crezi tu ca ar trebui promovat si apoi iti promovezi propria idee.

“Criteriile dupa care se face punctarea participantilor sunt atat cantitative (numar de postari, de comentarii la postarile de pe blog, de mentionari pe twitter, de postari pe facebook etc.), dar si de ordin calitativ, in care urmarim creativitate bloggerului si cautam dovezi ale spiritului sau antreprenorial. Juriul este format dintr-un
reprezentant al Blogal Initiative, un reprezentant al Revistei Biz, partener oficial al proiectului si un reprezentant al BCR.

Punctele se acorda in functie de urmatoarele criterii:

Postare pe blog cu respectarea briefului primit – 15 puncte
Banner/widget cu campania – 10 puncte
Postare pe facebook cu mentionarea ”refinantare BCR” – 2 puncte
Postare pe twitter cu mentionarea htagului #refinantare – 2 puncte”

Daca o sa castigi, o sa iti intre in buzunar fie 1500 de euro, fie unul din cele doua iPad-uri de 16 G, fie unul din cele opt smartphone-uri HTC si multe multe felicitari si plecaciuni de la blogosfera romaneasca!

Deocamdata atata, tu intra pe blog la Chinezu ca sa te documentezi, iar eu revin cu propunerea mea de promovare a serviciului BCR. Trebuie sa ma gandesc serios, avand in vedere ca am probleme cu ei, mi-am inchis orice card si deci nu sunt clientul lor deloc! Deci tu ce zici? Sa refinantam cu BCR sau nu?

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.