fbpx

Da, am intrebat bine, daca aveti o casa de vacanta pe undeva, sigur mai e acolo, la locul ei?

Intrebarea mea vine in contextul postarii care se viralizeaza zilele astea pe Facebook, de aici. Are in 18 ore aproape 500 de share-uri si vad cum in comentarii oamenii povestesc situatii asemanatoare. Zici ca suntem in filmele cu Stan si Bran sau in povestile apocaliptice care mai apar pe la cinematograf in ultimul timp.

In caz ca aveti o casa de vacanta pe undeva, ar fi bine sa verificati daca mai este acolo, altfel s-ar putea sa patiti ca mine. Ma duc la casuta de vacanta de la tara si gasesc in locul ei un lan de porumb. Nu, nu era astupata de porumb, ci nu mai era deloc. Hotii au demolat-o ca sa scoata fierul din pereti, iar vecinul s-a gandit sa puna si el o recolta in locul ei, asta fara sa-i dea voie cineva, proprietarul, adica eu. Se intampla in Romania (jud.Braila) si nu este o glumă.

andy1

Nu am mai fost acolo de 2 ani. De casa avea grija un vecin, se mai ducea din cand in cand pe acolo dar a murit si eu nu am stiut. Mergeam in fiecare an, dar anul trecut nu am fost ca a murit bunica si am avut altele de rezolvat. Eu cred ca dupa ce a murit cel ce avea grija, vecinii sau cineva din sat ca nu avea altcineva cine, au spart casa, au carat tot si dupa aia s-au gandit ca i-ar trebui si fierul din pereti. Pana si fantana au distrus-o, o fantana de 10 m adancime facuta din chestii d-alea rotunde din beton, nu stiu cum se numesc. Le-au scos din fantana si apoi au aruncat gunoaie si pamant. De gard nu mai zic ca nu mai era, ca m-am invartit vreo 20 min pe acolo pana mi-am dat seama. Credeam ca am gresit satul. A ramas doar fundatia.

andy2

P.S. Stimatul domn Arhi mi-a semnalat ca a scris despre asta si Andrei Crivat. Macar de ar afla toata lumea!

Ce ati face in locul domnului in cauza, care s-a trezit fara casa?

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Sigur mai ai casa de vacanta?

  1. Greu. de spus. Sora bunicii si cumnatul ei au o situatie cumva asemanatoare, un vecin le-a luat efectiv curtea din spatele casei, mostenita de la parinti. Cum? A adus 2 martori (care habar n-aveau ce fac), a facut o masuratoare si a facut carte funciara pe terenul respectiv. Iar acum ii da in judecata pe proprietarii de drept pt 5000 lei, caci si-au facut gard acolo fara acordul lui. A se nota ca gardul, ca si curtea si totul e al lor si prin urmare acolo de cand ma stiu eu (am 27 ani acum, si merg acolo de la 6-7 ani)….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.