Soc si groaza! Un cunoscut blogger cantaret lanseaza al doilea album!

Trei ani de zile fara 5 luni. Sau 2 ani si 7 luni de zile. Atata timp a trecut de cand va anuntam ca sunt pe coperta primului album lansat de Marius Matache, al nostru Make.

Coperta_Bloggeri_Finala-web

I-am ascultat melodiile de zeci si zeci de ori. Atat de mult ne-a placut de el incat l-am chemat si la nunta sa ne (in)cante si buna alegere am facut. Multi invitati ne-au multumit pentru surpriza, pentru ca a fost altceva. Asa cum este si in peisajul muzical romanesc. Altfel, o voce speciala, versuri gandite si melodii cu mai mult de 2 strofe.

Acum a venit momentul pentru Marius sa isi lanseze un nou album, “Alchemie. Se potriveste cu profesia lui si cu stilul muzical. Abia astept sa ascult si piesele si, pe aceasta cale, imi anunt sprijinul pentru albumul sau. In calitate de blogger si prieten. In plus, mi-ar placea daca si-ar provoca fanii si prietenii sa isi plateasca in avans albumul, astfel reusind sa il scoata mai repede si in mai multe exemplare. Sunt curioasa cati bani ar strange.

In plus, astept cu interes partenerii media si sponsorii care o sa i se alature. In special din presa scrisa, TV si radio. Pentru ca Make merita si poate e momentul sa incurajam si genul asta de muzica, nu doar tot ce este mai comercial pe iata. Ca e adevarat ca publicul dicteaza, dar depinde si de oferta pe care i-o prezinti si melodiile din care are de ales.

Marius, te credem si de data asta si abia asteptam marea lansare!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.