fbpx

Îmi aduc aminte că scriam acum ceva ani că eu și tocurile nu ne înțelegem. Love and hate în același timp. As prefera oricând un adidas, un tenis și un balerin unei perechi de tocuri. Și totuși … o dată cu vârsta se mai schimbă lucrurile.

tezyo

Poza pe care o vedeți mai sus mă caracterizează acum. De 2-3 ani am început să mai accept un toculeț, o platformă, un toc de 13cm la o nuntă (WOW) și alți pantofi meniți să chinuie picioarele celor neobișnuite. Nu mă întrebați cum se face ca fix noi să fim și mici de înălțime. 150cm și iubire pentru adidași. Perfect! Și nici șanse să mai cresc nu mai am!

Și pentru că, așa cum știți deja, m-am apucat de 1 an și jumătate de alergat și mers la sală, în casa mea sunt regi adidașii. De alergare pe munte, de alergat pe asfalt, de mers la sală și de zi cu zi. Pe culori, pe modele, așa cum îi stă bine unei fete, nu?

Acum înțelegeți de ce am scris în titlu că le aleg pe amândouă? Ceea ce mi se pare important e să nu porți pantoful pentru că e la modă ci pentru că ți se potrivește, este comod, se asortează cu restul ținutei și cu locul în care mergi (mai ales la evenimente unde se cere dress code) și te face să te simți o Cenușăreasă care și-a găsit perechea potrivită.

Iar campania Tezyo by Otter Distribution și World Class (locul ăla în care merg eu să îmi dau sufletul, da, da) se adresează fix acestor Cenușărese care au șansa să câștige o pereche de pantofi, doar mergând la sală și având un dram de noroc.

Care sunt pașii pentru a găsi pantoful Cenușăresei?

  1. Mergi la World Class la sală. Săptămâna asta, în București, în Promenada sau Upground (apoi poate, sperăm, în țară, dar sigur vom afla de pe pagina de Facebook Tezyo)
  2. Primești cheia predestinată de la recepție
  3. Deschizi ușa dulăpiorului în care îți vei păstra lucrurile în timp ce faci sport
  4. Închizi ochii, te rogi și speri să ai noroc să găsești pantoful Tezyo clasic sau urban (adică cu toc sau fără)
  5. Să ți se potrivească mărimea pantofului găsit
  6. #ÎncheiePovestea și poate apari și pe contul lor de Instagram cu tot cu noii tăi pantofi

tezyo world class

Voi ce v-ați dori să găsiți în dulăpior? Care e pantoful Cenușăresei preferat?

Poate vrei să citești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.