fbpx

Fiind un fan al seriei Star Trek în general, abia am așteptat să văd ce ne-a rezervat directorul J.J. Abrams în acest nou capitol intitulat Beyond.

star trek beyond

Ca să încep cu o mini istorie în ceea ce privește noua serie Star Trek, prima parte a fost destul de reușită, cu o poveste interesantă și multă acțiune, partea a doua nu a avut aceeași poveste inteligentă, dar a meritat să dau banii la cinema să îl văd pe un ecran mare 3D.

Iar acum vine această parte a 3-a care, pe lângă poveste, acțiune și mini umoruri mai vine și cu un soundtrack mișto grație melodiei de la Beastie Boys – Sabotage care este introdusă în momentul de cumpănă al filmului.

Nu pot să ii dau o notă maximă, chiar dacă are niște actori super mișto, scene de umor la care am râs câteva minute bune și efecte strălucite. Pe lângă toate astea, din păcate, povestea nu a fost cel mai tare punct, adică nu a fost ceva care sa mă facă să stau și să ma întreb ce se întâmplă în continuare ci mai degrabă “lasă-l sa curgă”. Poate are mai mult de a face cu faptul că personajul negativ a fost chiar slab, fără nimic care să îl facă să iasă în evidență și fără o poveste foarte reușită în spate.

Dar din punct de vedere cinematografic și efecte vizuale, da, merită văzut pe un ecran imens de IMAX,  nu acasă pe un display de pc sau laptop. Sunt anumite momente în care mișcările camerei par ireale și ai crede că totul a fost filmat într-o sferă uriașă cu camere de filmat montate pe toți pereții. Pe scurt nota finală ar fi un 8/10.

Filmul este regizat de Justin Lin și îi are în rolurile principale pe Chris Pine, Zachary Quinto Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin, Idris Elba și Sofia Boutella

“Star Trek Beyond” poate fi văzut de pe 22 iulie pe marile ecrane din România, în variantele 3D si IMAX 3D!

Poate vrei să citești

2 thoughts on ““Star Trek Beyond”, de văzut la cinema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.