fbpx

Un triathlon cu 12 minute mai bun datorită vouă

Sabina, ai chef de un triathlon? Încă unul? Hai că e doar unul pe an. Cum de ce? Ca să mai alergi și tu. Ce atâta sală? Te așteaptă soarele afară. Cum care? Ăla de iunie, când nu plouă fără oprire. 

Hai, faci concurs pe blog, anunți că îți cauți colegi (înot și ciclism), te mai pregătești și tu și o să fie totul bine. Promitem că nici nu plouă prea tare în ziua aia. Da, trebuie să te trezești la 7:30, dar la 11 poți să dormi iar. Ce zici? Te bagi?

Așa “m-a păcălit” gașca Titans Triathlon by Campofrio și anul acesta. Și “nu” mi-a plăcut deloc, dar deloc. De aceea am râs nonstop și m-am super distrat alături de Gabriel și Jozsef, super băieții din echipa mea. Nu degeaba numele nostru a fost Sabina’s Boys!

Serios acum, cum a fost? Mișto. Am uitat instant că m-am trezit indecent de devreme, pentru că eram super atenți la indicațiile tehnice ca să nu greșim nimic. Să fie totul bine și corect la 400 metri înot și Jozsef să nu înghită tot lacul, Gabriel să nu facă prea multe sau prea puține ture de bicicletă ci doar 10 km și, preferabil, să nu se oprească pe drum la un kurtos în ParkLake și eu să nu uit că sunt la alergat 2.5km, nu la plimbare.

Bine, să nu uităm că Joszef este înotătorul fără ochelari, costum sau cască și cel mai glumeț copil pe care l-am cunoscut vreodată. Mi-a stat inima de câteva ori cu glumele lui că nu știe să înoate sau nu mai vine.

Gabriel când nu e la sală, atunci e pe bicicletă. Așa că i s-a părut o idee bună să apară după o cursă lungă la Topoloveni și un botez. Oricum, la cum a alergat la final cred că era mai potrivit pentru etapa de alergare!

Printre râsete, poze, filmulețe și glume bune, am scos un timp cu 12 minute mai bun decât anul trecut, adică 54 de minute acum. Se putea mult mai bine, mai ales la mine, dar importante sunt alte lucruri:

  • am ieșit din casă
  • am făcut sport în aer liber
  • ne-am revăzut cu o mulțime de prieteni
  • am admirat oameni de toate vârstele uniți de sport
  • am învățat cum să funcționăm și să comunicăm ca echipă
  • am admirat și aplaudat pe oricine, indiferent de timpul scos

La final am primit salam Campfrio. Dar nu oricum. Inscripționat cu numele echipei, numele membrilor echipei și timpul individual. Asta ca să nu cumva să uit ce timp slab am scos. No, ambiție pentru anul viitor să fie și mai bine. Asta dacă mă mai cheamă. Ce credeți? Promit să râd la fel de mult și să mă distrez și mai bine!

Articolul ăsta a fost despre noi. Dar Titans Triathlon a însemnat mult mai mult: Campionat Naţional de Aquatlon, Campionat Naţional de Triatlon pentru copii și Campionat Naţional de Triatlon pentru cadeţi, juniori, seniori, age group-eri şi ştafete. Aplauze pentru câștigători (mai ales nebunii care au luat 3000 de euro pentru premiul I la ștafete corporate) și pentru cei care au făcut proba individual. OMG, sunteți foarte tari!

Ne vedem în 2019? Sper că da! Hai cu 45 de minute! 

 

 

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

One thought on “Un triathlon cu 12 minute mai bun datorită vouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.