fbpx

Cel mai mult pe lumea asta imi place sa ajut oamenii. Si nu intotdeauna pot. Insa atunci cand sunt ajutata la randul meu, ceva bun tot iese!

Stimatul domn Chinezu a inceput sa organizeze o licitatie caritabila pentru Casa Veronica, un internat scolar care are nevoie de 6300 euro pentru o centrala termica cu peleti. Detalii aici. Si normal ca a cerut sprijinul cititorilor, a oferit ceva si el si au inceput sa apara mesajele.

Nu puteam sa stau deoparte asa ca … am vorbit cu prietenii de la Paint My Wall despre care v-am scris aici si le-am propus sa faca un tablou pe care sa il ofere la licitatie pentru aceasta cauza. Zis si facut! L-au adaptat la social media, au facut o propunere, Chinezu a acceptat si licitatia e sus deja. Pretul porneste de la 200 de lei pentru o lucrare care valoreaza mult mai mult.

Varianta-1-620x963

Si pentru ca nu vreau sa fac doar atata, plusez: cine castiga licitatia de la Chinezu de pe blog primeste si un advertorial aici, la mine pe blog (cu link do follow, ha!).

E doar un gest mic. Ocazia ta de a avea un tablou in casa si de a face si un gest caritabil! Si daca nu poti face asta tu, un share sau un like la acest articol poate sa ne ajute sa ajungem la omul potrivit!

Poate vrei să citești

2 thoughts on “Tu cumperi un tablou si noi donam banii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.