fbpx

Vrei un internship platit?

Se tot discuta despre joburile din comunicare, social media, relatii publice etc. Ba ca sunt, ba ca nu sunt, ba ca se cauta doar seniori sau ca salariile sunt mici.

Eu mereu am indemnat juniorii sa faca internshipuri in agentiile unde doresc sa lucreze. Doar asa vei afla daca iti place sa nu, daca ti se potriveste etc. La majoritatea castigi prieteni, colegi, parteneri, experienta etc dar nu si bani. Astazi va prezint un intership platit, la GolinHarris, agentie cu care eu colaborez foarte bine, am prietene pe acolo, au si un sediu foarte dragut, deci clar vi-l recomand!

GolinHarris lansează noua platformă de stagiatură Bright Young Things, prin care studenţii la comunicare vor putea face parte din echipa agentiei. Platforma reprezintă continuarea Burselor GolinHarris, lansate în 2011 pentru a celebra afilierea la rețeaua GolinHarris.

Platforma va debuta cu un Brainstorming Bright pe 23 aprilie, la ora 17.00, la sediul GolinHarris, la care sunt așteptați toți cei interesați. Participanţii, împreună cu Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris, vor căuta să rezolve un brief inspirat din realitate. La finalul brainstorming-ului, un student va câştiga instant o Bursă Bright. 

Timp de şase luni, pe platforma de Facebook http://www.facebook.com/GolinHarrisBucharest vor fi postate brief-uri şi studenţii vor fi provocaţi să vină cu o idee bright. Cei care se vor bucura de bursele Bright vor fi aleşi de către echipa Bright Collective a agenţiei si de un reprezentant de seamă al blogosferei. Periodic, vom provoca studentii cu diverse cerinte de creatie si pe cel mai inspirat il vom premia cu o Bursa Bright de 300 de euro.

Mult succes tuturor si sper sa va ajute cu adevarat! Daca nu aveti nevoie voi de un internship platit, puteti da vestea mai departe ca sa afle cei vizati!

Sabina Cornovac

Content Creator & Social Media Manager din 2008

View all posts by Sabina Cornovac →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.