Hai la SocialPedia 52 despre Email Marketing in 2023

Ediția 52 a SocialPedia are loc pe 12 septembrie 2023, de la ora 18:30, offline, despre Email Marketing in 2023 și este powered by MTH Digital.

Speakerii acestei ediții sunt: Anca Toma, Digital Strategy Director @ MTH Digital, Victor Kapra, Creator @ Civilization și Manuela Ciugudean – Coach profesionist & Strateg de branduri personale.

La nivel global, există peste 4 miliarde de utilizatori de email; mai mult de 306 de miliarde de emailuri sunt trimise și primite în fiecare zi, conform Statista. În aceste condiții, 37% dintre branduri încep să își crească bugetele pentru campaniile de email marketing, conform HubSpot. 33% dintre marketeri trimit emailuri săptămânale, în timp ce 26% trimit emailuri de mai multe ori pe lună. 

În plus, campaniile de email marketing reprezintă cea mai utilizată componentă a campaniilor de marketing, înainte de social media și social media advertising.

În aceste condiții, cum pot brandurile și creatorii de conținut să creeze newslettere eficiente și relevante?

La SocialPedia 52 discutăm despre cele mai noi trenduri în Email Marketing, descoperim studii de caz și informații practice și aflăm care sunt cele mai bune practici pentru newslettere chiar de la creatorii lor. 

Sponsored byMTH Digital

Partener Media: Kiss FM

Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 – 46, Bucuresti

Vă mulțumim în avans pentru share-uri și pentru participarea alături de prieteni interesați de acest domeniu. Împreună putem învăța să iubim frumos social media.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.